Η αθλήτρια και personal trainer Ειρήνη Δανιήλ καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από προπονητή της | newsbreak


Η Ειρήνη Δανιήλ, πρωταθλήτρια του στίβου (έπταθλο) και personal trainer, μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε βιώσει από τον ομοσπονδιακό προπονητή της, ευχαριστώντας τη Σοφία Μπεκατώρου που άνοιξε τον δρόμο.

«Για να πάρουν θάρρος κι όλοι όσοι στη συνέχεια άνοιξαν τα στόματα και τις καρδιές τους. Ένιωσα ότι όφειλα να το κάνω. Είναι ακόμα προπονητής, θα με δει, θα το μάθει… να μην το κάνει σε άλλα παιδιά. Ήμουν 21, είχα αλλάξει προπονητή, την πρώτη μέρα μου είπε θα πάμε στα αποδυτήρια και μου πε ‘θέλω να βγάλω τα ρούχα σου για να δω το σώμα σου’. Τα έβγαλα, μου είπε ‘από εδώ και πέρα θα ακούς μόνο εμένα, θα σου δίνω διατροφή μόνο εγώ…’ μου είπε ‘θα σε…’ και μίλησε χυδαία», τόνισε αρχικά.

Και συνέχισε: «Την επόμενη μέρα μου πε να έρθει σπίτι μου και μου ζήτησε να μην είναι εκεί ο φίλος μου. Του είπα δεν γίνεται και μετά τον είδα κάτω από το σπίτι μου κι εκεί σταμάτησε η συνεργασία μας. Το είπα μόνο σε κάτι φίλες μου, κι όχι στην οικογένειά μου για να μην στεναχωρηθούν. Είχα ακούσει ότι είναι ‘γυναικάς’ Αν δεν του έβαζα όρια μπορεί να πήγαινε πιο πέρα και μου το έδειξε και στην πορεία, ήταν επιθετικός επειδή δεν πήρε αυτό που ήθελε. Του είπα ‘αν δεν φύγει από κοντά μου ότι θα τον καταγγείλω’. Πάντα το έλεγα μέσα μου ότι θέλω να τιμωρηθεί».

Πηγή
Author: Ιωάννα

Previous Φρεγάτες [email protected]: Η πρόταση των Γάλλων που τα έχει όλα – Έτσι θα είναι το νέο ελληνικό πλοίο
Next Για τέταρτο κύμα στις ΗΠΑ προειδοποιεί το CDC
all24.gr
About the author

all24.gr