Ηλιόπουλος: Bατερλό για τον Μητσοτάκη η συνέντευξή του


«Η χθεσινή συνέντευξη ήταν ένα βατερλό για τον κ. Μητσοτάκη» αναφέρει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος. 

«Ο κ. Μητσοτάκης, προκειμένου να μην ομολογήσει την ενοχή του για τη χρήση του Predator, ισχυρίστηκε ότι κάποιος ιδιώτης το χρησιμοποιεί σε βάρος του μισού υπουργικού συμβουλίου και κάποια στιγμή θα τον βρει. Αλήθεια ποιον κοροϊδεύει;», σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Κάλεσε ακόμα τον πρωθυπουργό να έρθει την Παρασκευή στη Βουλή «για να απαντήσει στον κ. Τσίπρα εάν -και ποια- από τα 33 πρόσωπα που αποκαλύφθηκε ότι παρακολουθούνται με Predator ήταν και σε καθεστώς επίσημης επισύνδεσης από την ΕΥΠ, όπως οι κύριοι Ανδρουλάκης και Κουκάκης».

«Η χθεσινή συνέντευξη ήταν ένα βατερλό για τον κ. Μητσοτάκη.

Προκειμένου να μην ομολογήσει την ενοχή του για τη χρήση του Predator, ισχυρίστηκε ότι κάποιος ιδιώτης το χρησιμοποιεί σε βάρος του μισού υπουργικού συμβουλίου και κάποια στιγμή θα τον βρει.

Άραγε με ποιο τρόπο; Με το απόρρητο που έχει επιβάλει ή με την εντολή του να καταψηφίζει η πλειοψηφία την κλήση του ιδιώτη στην Εξεταστική Επιτροπή για να καταθέσει;

Αλήθεια ποιον κοροϊδεύει ο κ. Μητσοτάκης; Για να τελειώνουν, όμως, τα ψέματα, περιμένουμε τον κ. Μητσοτάκη την Παρασκευή στη Βουλή να έρθει, ως οφείλει, για να απαντήσει στον κ. Τσίπρα εάν –και ποια- από τα 33 πρόσωπα που αποκαλύφθηκε ότι παρακολουθούνται με Predator ήταν και σε καθεστώς επίσημης επισύνδεσης από την ΕΥΠ, όπως οι κύριοι Ανδρουλάκης και Κουκάκης».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Previous Ελληνικός Τουρισμός: Διακρίσεις και στα αμερικανικά Travvy Awards 2022
Next Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκαν ο 39χρονος και ο 35χρονος
All24 Team
About the author

All24 Team