Ηλιόπουλος: Πώς έπεισε ο Τούρκος αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας του ψευδοκράτους τον κ. Γεωργιάδη;


Πώς έπεισε ο Τούρκος αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας του ψευδοκράτους τον κ. Γεωργιάδη για την τιμητική πολιτογράφηση, αναρωτήθηκε ο Νάσος Ηλιόπουλος

Nα απαντήσει η κυβέρνηση «ποιοι είναι οι δεσμοί του ‘Αδωνι Γεωργιάδη με τον Τούρκο αμφιλεγόμενο επιχειρηματία από τα Κατεχόμενα» και πώς αυτός έπεισε τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας «να του δώσει συστατική επιστολή» για τιμητική πολιτογράφηση, τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος, σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του.

«Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν απάντησε για την τιμητική πολιτογράφηση του Τούρκου αμφιλεγόμενου επιχειρηματία από τα Κατεχόμενα.

Ούτε πήρε θέση για τη συστατική επιστολή που του έδωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Στην κυβέρνηση έχουν πιει το αμίλητο νερό», σημειώνει και καλεί την κυβέρνηση «ξανά να κινήσει όλες τις διαδικασίες αφαίρεσης της τιμητικής πολιτογράφησης».

«Όσο σιωπούν ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, καταλαβαίνουμε πως η συγκεκριμένη πολιτική απόφαση είχε την πλήρη έγκρισή τους», καταλήγει.

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Previous ΑΣΕΠ: Κενές θέσεις στον Δήμο Ανδρίτσαινας - Κρεστενών - OTA VOICE
Next Πυρκαγιά στην Φυλή, κοντά στο γήπεδο Θρασύβουλου - OTA VOICE
All24 Team
About the author

All24 Team