Ηλιόπουλος: Ο Μητσοτάκης να ανακαλέσει τα περί έκρηξης στον Real για την κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ


Ηλιόπουλος: «Ο Μητσοτάκης να ανακαλέσει άμεσα την αθλιότητα ότι μπήκαν βόμβες στον Real γιατί έκανε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ»

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα όσα δήλωσε σχετικά με τις εκρήξεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real», εξαπέλυσε ο Νάσος Ηλιόπουλος, χαρακτηρίζοντάς τον «επικίνδυνο για τη Δημοκρατία».

«Όσο ο κ. Μητσοτάκης θα καταρρέει τόσο θα γίνεται ολοένα και πιο κυνικός και επικίνδυνος», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Έσπευσε σήμερα εκτάκτως στη Βουλή, μια μέρα πριν τη ψήφιση του νομοσχεδίου, όπου τοποθετούνται οι πολιτικοί αρχηγοί, για να εκμεταλλευθεί μια άθλια εγκληματική ενέργεια, όπως ο εμπρησμός του Real και να τον αποδώσει στους πολιτικούς του αντιπάλους», τόνισε στη συνέχεια.

«Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς τη διατύπωση από τα χείλη του ότι “μπήκαν βόμβες στα γραφεία ενός σταθμού που χθες κατέκρινε με μεγάλη αυστηρότητα τις δηλώσεις Βερναρδάκη”. Δηλώσεις απαράδεκτες που αποσύρθηκαν αμέσως και ζητήθηκε δημόσια συγγνώμη», συμπλήρωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος. «Αυτό δεν είναι μία απλή αθλιότητα. Ο κ. Μητσοτάκης είναι πια επικίνδυνος για τη Δημοκρατία. Απαιτούμε άμεσα να ανακαλέσει. «Καταλαβαίνουν τον πανικό του αλλά όσο ακόμη θα βρίσκεται στη θέση του Πρωθυπουργού της χώρας, οφείλει να διατηρήσει μια στοιχειώδη ευθύνη και σοβαρότητα», τόνισε κλείνοντας τη δήλωσή του.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Previous Μητσοτάκης: Εκτσογλανισμός της δημόσιας ζωής οι αθλιότητες Βερναρδάκη
Next Ποινή κάθειρξης 12 ετών στον Λιγνάδη
All24 Team
About the author

All24 Team