Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Λάκης Λαζόπουλος ως καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» | newsbreak


Στην τηλεόραση μετά από αρκετό καιρό θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Λάκη Λαζόπουλο οι θαυμαστές του, καθώς θα είναι καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου.

Ο σπουδαίος κωμικός και σεναριογράφος δέχτηκε την πρόσκληση του Νίκου Χατζηνικολάου, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν σε μία μοναδική εμφάνιση, εν μέσω της δεύτερης καραντίνας, που θα συζητηθεί πολύ.

Στο πλαίσιο της εκπομπής και των ερωτήσεων που θα θέσει ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Λάκης Λαζόπουλος θα κάνει λόγο για το μυστικό της επιτυχίας στη σειρά «Δέκα Μικροί Μήτσοι», μιλά για το πάθος του για τη σάτιρα, ενώ θα μιλήσει και για την πιο δύσκολη περίοδο στην ζωή του.

Η τελευταία συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλο ήταν στην ΕΡΤ, στην εκπομπή της Λένας Αρώνη, όπου μίλησε για την παύση που είχε κάνει από όλους και όλα στο εξοχικό του στην Πάρο την περίοδο της πρώτης καραντίνας, προτού αποφασίσει να συμμετάσχει στο θεατρικό έργο «Προδοσία» του Χάρολντ Πίντερ, σε σκηνοθεσία του Αιμίλιου Χειλάκη, στο θέατρο Βρετάνια, που σταμάτησε λόγω της δεύτερης καραντίνας.

Τότε είχε πει: «Επειδή ζωγραφίζω, ήμουν σε μία κατάσταση που ήθελα να πάρω τα πινέλα και τις ζωγραφικές μου και να σηκωθώ να φύγω, να ηρεμήσω. Να είμαι μόνος μου. Δεν ήθελα να παρεμβάλλεται τίποτα ανάμεσα σε εμένα και στο δημιούργημα. Δεν θέλω να εξηγώ και να ταλαιπωρείται ηψυχή μου. Δεν μπορούσα. Ηταν απόφασή μου, όπως λένε “πήγαινε τώρα να ηρεμήσεις και να σου φύγουν λίγο τα νεύρα και έλα ξανά όταν ηρεμήσεις”. Δεν πήγα με συνταγή και με σχέδιο. Ηταν παρόρμησή μου που μου έλεγε “φύγε”».

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα Τ.

Previous Το παλιό και το νέο πολιτικό υποκείμενο της Αμερικής
Next Το συγκλονιστικό τραγούδι του Ματθαίου Γιαννούλη για την Αρμενία (βίντεο) - OTA VOICE