Επιμένει στη θεωρία των δύο άκρων η Ν.Δ. λίγο πριν την απόφαση για τη Χρυσή Αυγή


Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi

Την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί πολιτικά την αυριανή ιστορική στιγμή βρίσκει η Νέα Δημοκρατία, εκδίδοντας ανακοίνωση στην οποία επαναφέρει τη θεωρία των δύο άκρων, ενώ αναλώνεται σε αυτοαποθεωτικά σχόλια για το κόμμα, τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια.

Όπως ακριβώς έκανε ο Στέλιος Πέτσας σε απογευματινή του ανάρτηση, το κυβερνών κόμμα υποστηρίζει ότι όλα τα… εύσημα θα πρέπει να πάνε στην τότε κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, ενώ δεν παραβλέπει να κατηγορήσει άλλα κόμματα και παρατάξεις πως βρίσκονταν μαζί με την Χρυσή Αυγή στις πλατείες των αγανακτισμένων και στο μνημονιακό μπλοκ.

Η ανακοίνωση

Δεν θα υπήρχε δίκη της Χρυσής Αυγής, αν δεν υπήρχε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που έστειλε στον εισαγγελέα όλες τις διάσπαρτες δικογραφίες για τη Χρυσή Αυγή. Δεν θα περίμεναν όλοι οι Έλληνες την αυριανή ιστορική απόφαση της Δικαιοσύνης για το φασιστικό αυτό μόρφωμα, αν ο τότε Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Νίκος Δένδιας δεν είχαν πάρει τη μεγάλη απόφαση να οδηγήσουν τους ναζί εκεί όπου ανήκουν, στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Τότε, εκείνοι που όψιμα ανακάλυψαν την εγκληματική δράση των φασιστών, διαδήλωναν μαζί τους στις πλατείες των “αγανακτισμένων” και του “αντιμνημονίου” κυοφορώντας το κοινό μέτωπο του “όχι”. Λίγο αργότερα καλοδέχονταν τις ψήφους τους για την αλλαγή του εκλογικού νόμου και χαριεντίζονταν σε κοινές εκδηλώσεις, αξιοποιώντας τους ως βολικό δεκανίκι εντός και εκτός Βουλής, ενώ επί των ημερών τους, η δίκη που ολοκληρώνεται αύριο προχωρούσε με ρυθμούς χελώνας.

Η Νέα Δημοκρατία έκανε το καθήκον της, στέλνοντας την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στα δικαστήρια και τους βουλευτές της σπίτι τους. Εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη που αύριο θα κάνει το δικό της καθήκον.

Πηγή
Author:

Previous Τραγωδία στην Κρήτη: Απαγχονίστηκε με γραβάτα λίγες ώρες πριν τη δίκη του για χρέη
Next Ανοίγουν στόματα: Νέα καταγγελία κακοποίησης νεαρής κοπέλας από τους Επστάιν και Μάξγουελ | newsbreak