Εισαγγελική παρέμβαση για το «πάρτι» Βερβεσού


Δημήτρης Βερβεσός 

EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Την διενέργεια ποινική έρευνας μετά την δημοσιοποίηση του «πάρτι» που έγινε στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσού, με αφορμή τα γενέθλιά του, διέταξε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Η εισαγγελική λειτουργός έδωσε εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης μετά την δημοσιοποίηση βίντεο όπου έχει καταγραφεί «πάρτι» γενεθλίων του κ. Βερβεσού στο γραφείο του στον Δικηγορικό Σύλλογο, στην οποία φαίνεται να συμμετέχουν τουλάχιστον δέκα πρόσωπα χωρίς να τηρούνται μέτρα προστασίας από την μετάδοση του κορονοϊού. Στα επίμαχα βίντεο, που ανήρτησαν στις σελίδες τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιοι εκ των συμμετεχόντων στην γιορτή, μόνο ο εορτάζων φαίνεται να φορά διαρκώς την μάσκα.

Σύμφωνα με την εντολή της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας η υπόθεση θα διερευνηθεί ώστε να διαπιστωθεί αν προκύπτει παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού σύμφωνα με το άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα.

Στην προσπάθεια του να δικαιολογηθεί, ο Δημήτρης Βερβεσός υποστήριξε ότι τον επισκέφθηκαν «με δική τους πρωτοβουλία» και ότι στο γραφείο του λειτουργούν «συσκευές αποστείρωσης του αέρα».

Πηγή
Author:

Previous Σας αφορά: Αλλάζουν τα πάντα με το νέο ΚΟΚ - Τα όρια ταχύτητας και οι κλήσεις
Next H Νέλλη Αηδονά νέα Αντιπρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης - OTA VOICE