Δεκαπενταύγουστος με τους ομογενείς για τον Νίκο Ανδρουλάκη


Με τους ομογενείς στο Μόντρεαλ του Καναδά γιόρτασε τον Δεκαπενταύγουστο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των Ελλήνων της ομογένειας, παρέστη την Κυριακή (14/08/2022) στον Εσπερινό, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ευχαρίστησε τους ομογενείς για την πρόσκληση και τόνισε ότι έχουμε εθνικό χρέος να αγκαλιάσουμε τις αγωνίες τους, ειδικά στο θέμα της εκπαίδευσης.

“Θέλω να ευχαριστήσω τους ομογενείς του Καναδά για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με προσκαλέσουν να περάσουμε μαζί τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας. Οι Έλληνες της διασποράς πρωταγωνιστούν στην οικονομική, κοινωνική και επιστημονική ζωή των χωρών που διαβιούν, γι’ αυτό και είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της πατρίδας μας.

Έχουμε λοιπόν εθνικό χρέος να αγκαλιάσουμε τις αγωνίες τους ιδιαίτερα στο θέμα της εκπαίδευσης, όπου οι ανάγκες έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια. Εδώ από το Μόντρεαλ θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες απανταχού της γης” δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Σχετικές ειδήσεις

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Previous Δεκαπενταύγουστος σε τόνους προεκλογικούς: Ψηλά κρατά την αντιπαράθεση ο ΣΥΡΙΖΑ
Next Φωτιά ΤΩΡΑ στην Αργολίδα
All24 Team
About the author

All24 Team