Δήμος Κομοτηνής: «Πράσινες Αποστολές – Green Missions Μαθαίνουμε να ανακυκλώνουμε σωστά και κερδίζουμε δώρα


Ο Δήμος Κομοτηνής προσφέρει στους δημότες την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον κόσμοτης ανακύκλωσης μέσα από ολιγόλεπτες εκπαιδευτικές δράσεις με τίτλο: «Πράσινες Αποστολές – GreenMissions». Ολοκληρώνοντας ο δημότης τη συμμετοχή του σ’ αυτές και πετυχαίνοντας τους απαιτούμενους στόχους, κερδίζειεπιπλέον πόντους επιβράβευσης από το ενημερωτικό υλικό και παράλληλα, αποκτά συμμετοχή σε κληρώσεις Followgreenγια υπέροχα δώρα.

Κάθε 10 ημέρεςμία νέα «Πράσινη Αποστολή» θα είναι στη διάθεση των δημοτών.

Λάβε μέρος και μπες στην κλήρωση για ένα XiaomiRedmi 9A 32GB:www.followgreen.gr/komotini/Mission/Single/2507

Τα«GreenMissions» εμφανίζονται με συγκεκριμένη θεματική και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:στην «εκπαίδευση» και στη «δράση»:

  • Μέσω της εκπαίδευσης ο δημότης ολοκληρώνει στόχους, είτε διαβάζοντας άρθρα, είτε παρακολουθώντας  βίντεο και δοκιμάζοντας τις γνώσεις του σε κουΐζ για την ανακύκλωση.
  • Μέσω της δράσης ο χρήστης αποκτά συμμετοχή στην ενεργή κλήρωση του Followgreen.

Για την επιτυχή έκβαση του «GreenMission» πρέπει να ολοκληρωθούν όλα τα απαραίτητα βήματα (στόχοι), ώστε οι πόντοι να προστεθούν στον λογαριασμό του δημότη.

Η ανάδειξη της νικήτριας ή του νικητή της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής της νικήτριας ή του νικητή μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του GreenMission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Σας ευχαριστούμε όλους για την προσπάθεια που καταβάλλετε καθημερινάανακυκλώνοντας και ελπίζουμε να συνεχίσετε ακόμη δυναμικότερα μέσω αυτής της εκπαιδευτικής δράσης.

Πηγή
Author:

Previous Στ. Πέτσας: Η εξάπλωσή του ιού γίνεται στους κόλπους της οικογένειας
Next Παρακολουθήστε ζωντανά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, στις 18:00
all24.gr
About the author

all24.gr