Δένδιας: Επικοινωνία με τον νέο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ


Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας είχε νωρίτερα σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο Αμερικανό ομόλογό του, Άντονι Μπλίνκεν.

Οι δύο υπουργοί διαπίστωσαν ότι οι διμερείς σχέσεις έχουν φθάσει στο υψηλότερο σημείο τους και στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας εξετάσθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω ενδυνάμωσης τους, με ιδιαίτερη έμφαση στον ενεργειακό και στον αμυντικό τομέα, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε για την εμβάθυνση των σχέσεων με τις χώρες της Μέσης Ανατολής και του Κόλπου σε διμερές αλλά και σε πολυμερές επίπεδο.

Επίσης, γνωστοποιείται ότι ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της Λιβύης, της Συρίας, και της Ανατολικής Μεσογείου, αναφερόμενος επίσης στις τουρκικές ενέργειες.

Κ. Σπυρόπουλος (Estée Lauder): Η κρίση ανέδειξε κενά στον παραδοσιακό τρόπο μάνατζμεντLockdown: Ποιοι εργαζόμενοι δεν δικαιούνται βεβαιώσεις μετακίνησης -Τι αλλάζειΆμβυξ: Διεύρυνση της αποκλειστικής συνεργασίας με τη Moët-Hennessy
Πηγή
Author:

Previous Άθλιοι ανθέλληνες, βεβήλωσαν το γκράφιτι του Καραϊσκάκη - OTA VOICE
Next Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου: Συνεχίζονται οι μειώσεις ροών και διαμενόντων στα νησιά
All24 Team
About the author

All24 Team