Δένδιας: Ενημέρωσε το ΣΕΥ για την τουρκική προκλητικότητα


Για την τουρκική προκλητικότητα ενημέρωσε τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω τηλεδιάσκεψης, ενημέρωσα τους ομολόγους μου για την τουρκική προκλητικότητα και παραβατικότητα σε Ανατολική Μεσόγειο και Κύπρο», αναφέρει ο κ. Δένδιας σε ανάρτησή του στο Τwitter.

Νωρίτερα, ένας Ευρωπαίος αξιωματούχος σημείωσε ότι «είναι γεγονός ότι μετά τη Σύνοδο Οκτωβρίου η Τουρκία επέλεξε διαφορετική πορεία, προβαίνοντας σε δράσεις που βρίσκονται σε αντίθεση με το πνεύμα όσων της ζητήσαμε να κάνει».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «προσφέρουμε διάλογο στην Τουρκία επί όλων των θεμάτων που είναι σημαντικά για τις διμερείς μας σχέσεις, αλλά και επί της συμπεριφοράς της σε διάφορα πεδία. Μέχρι στιγμής η απάντησή της είναι μη φιλικές δράσεις που αντιβαίνουν στο πνεύμα των προτάσεών μας. Οι 27 θα καταλήξουν σε συμπεράσματα επ’ αυτών».

Γιώργος Καραμπέτσος, Όπτιμα: Success Story και για το 2020ΣτΕ: Πρόστιμο 4,6 εκατ. ευρώ για εικονικές εξαγωγές και λαθρεμπορία τσιγάρωνJUMBO: “Λουκέτο” στο e-shop λόγω τεράστιου όγκου παραγγελιών
Πηγή
Author:

Previous Κορωνοϊός - ΠΟΥ: «Αναποτελεσματικό» το κλείσιμο των σχολείων - Έσχατο μέσο το lockdown
Next Κορονοϊός - Γεωργιάδης: Αυτοί οι κλάδοι θα ανοίξουν πρώτα μετά την άρση του lockdown