Γιος εφοπλιστή παραβίασε το STOP και σκότωσε 25χρονο στην Εκάλη | newsbreak


Η παραβίαση του STOP από έναν 19χρονο στην Εκάλη, στοίχισε τη ζωή σε έναν 25χρονο, με την τραγική υπόθεση να εξελίσσεται σε δικαστικό θρίλερ.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της 17ης Δεκεμβρίου όταν ο 25χρονος Φώτης Περντρέτσα γυρνούσε στο σπίτι του, μετά την εργασία του με τη μηχανή του. Ο νεαρός βρισκόταν στην Λεωφόρο Θησέως, όταν ο 19χρονος Δ.Δ, γιος εφοπλιστή και οδηγός ενός πολυτελούς Mercedes GLE 3500 κυβικών, παραβίασε stop και χτύπησε τον 25χρονο οδηγό μηχανής. ο Φώτης σκοτώθηκε ακαριαία.

Επέστρεφε από γυμναστική

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο νεαρός εφοπλιστής επέστρεφε από γυμναστικές δραστηριότητες και ισχυρίστηκε ότι δεν είδε το STOP. Ο 19χρονος ανέλαβε την ευθύνη των πράξεών και συνελήφθη. Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Τροχαία Κηφισιάς, ενώ αναμένεται το πόρισμα πραγματογνώμωνα για να κλείσει η δικογραφία.

Θα παντρευόταν την αγαπημένη του

Ο 25χρονος νεαρός που είχε αλβανική κατατωγή και ελληνική υπηκόοτητα, είχε τελειώσει με τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και σκόπευε να παντρευτεί σύντομα την αγαπημένη του, ανέφερε η οικογένεια του θύματος, ενώ ο συνήγορος της οικογένειας κ. Αλέξιος Καλπούζος, ο οποίος τόνισε ότι ο δράστης πρέπει να τιμωρηθεί: «Η οικογένεια έχει σκοπό τη δικαίωση της μνήμης του θανόντος. Και φυσικά την αποκατάσταση της ψυχικής οδύνης που υφίσταται και την τιμωρία του δράστη. Ένα νέο παιδί, που είχε όνειρα και επέστρεφε στο σπίτι του είχε ραντεβού με τον θάνατο. Περιμένουμε την ολοκλήρωση της δικογραφίας και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στις αστικές αξιώσεις».

Πηγή
Author: Ch-newsroom

Previous Συρία: Ισραηλινά αεροσκάφη έπληξαν θέσεις υποστηριζόμενων από το Ιράν πολιτοφυλακών
Next Ιερά Σύνοδος: Προσφυγή στο ΕΣΡ κατά ALPHA ΣΚΑΙ STAR για ψευδή δημοσιεύματα τα Θεοφάνια - OTA VOICE
all24.gr
About the author

all24.gr