Γιάννης Οικονόμου: «Ο ορίζοντας του κ. Τσίπρα φτάνει μόνο μέχρι την κομματική του επιβίωση»


Ο Γιάννης Οικονόμου απαντάει σε ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις εκλογές και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Απάντηση σε νέα ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα δίνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί τον πρωθυπουργό για την ημερομηνία των εκλογών και θέτει ερώτημα εμπιστοσύνης προς τον κ. Μητσοτάκη.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

Μέχρι χθες ανακοίνωνε υποψηφίους για τη μάχη του σταυρού & τροφοδοτούσε ΜΜΕ με ημερομηνίες. Τώρα θυμήθηκε τη σταθερότητα και ότι οι εκλογές δεν είναι «εθνικά υπεύθυνες». Ποιος τον εμπιστεύεται; Έχει χάσει τον έλεγχο και όσο παραμένει αποτελεί τον μεγαλύτερο παράγοντα αστάθειας.

Η απάντηση του Γιάννη Οικονόμου

Τονίζει ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε αντίθεση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα φροντίζει για την σταθερότητα της χώρας παρά τις συνεχείς κρίσεις. Εν συνεχεία τονίζει και ο ίδιος την εξάντληση της κυβερνητικής συνταγματικής θητείας ενώ χαρακτηρίζει τα λόγια και τις πράξεις του κ. Τσίπρα ως «κομματική του επιβίωση, ακόμα και σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων»

Αναλυτικά η δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου:

«Ο κ. Τσίπρας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Ο Πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι όχι μόνο μεριμνά για τη σταθερότητα εν μέσω τεράστιων κρίσεων, αλλά είναι κι ο ίδιος παράγοντας σταθερότητας, αξιοπιστίας και σιγουριάς. Και σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα, αυτό που λέει το εννοεί, γι’ αυτό σε κάθε τοποθέτησή του επιμένει στην εξάντληση της κυβερνητικής συνταγματικής θητείας. Στην αντίληψη του Κυριάκου Μητσοτάκη το συμφέρον της Πατρίδας και των πολιτών έχει την απόλυτη προτεραιότητα. Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να ερμηνεύσει τον Πρωθυπουργό με γνώμονα τα δικά του πολιτικάντικα, καιροσκοπικά κριτήρια είναι εξ ορισμού καταδικασμένη σε αποτυχία, μιας και ο ορίζοντας του κ. Τσίπρα φτάνει μόνο μέχρι την κομματική του επιβίωση, ακόμα και σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων».

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Previous Νίκος Δένδιας: Η τουρκική παραβατικότητα στην ατζέντα της συνάντησή του με Αμερικανούς βουλευτές
Next LIVE: Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Συνέδριο του Economist
All24 Team
About the author

All24 Team