Γιάννης Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με ψέματα και ανακρίβειες»


Γιάννης Οικονόμου: Απαντάει μέσα από ερωτήσεις στην αιχμηρή ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για το καθεστώς της χώρας

Στην αιχμηρή ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα απάντησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσω της ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα άφησε να εννοηθεί ότι στη χώρα έχει διαμορφωθεί μια κατάσταση που λίγο θυμίζει δυτικοευρωπαϊκή Δημοκρατία και περισσότερο ένα «καθεστώς» άλλου τύπου, χωρίς βέβαια να το κατονομάζει.

Ο Γιάννης Οικονόμου μέσα από μια σειρά ερωτήσεων επισημαίνει τις σημαντικές ενέργειες της Κυβέρνησης τα τελευταία χρόνια, δίνοντας στον κ. Τσίπρα την απάντηση για το καθεστώς του κράτους που επικρατεί αυτή την στιγμή και στέκεται δίπλα στον πολίτη.

Η απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου στον Αλέξη Τσίπρα

«Πώς λέγεται το κράτος που με 1.500 νέες ψηφιακές υπηρεσίες σταματά την ταλαιπωρία των πολιτών και την αναμονή σε ατέλειωτες ουρές; Πώς λέγεται το κράτος που στηρίζει την κοινωνία και τις επιχειρήσεις με 43 δις ευρώ στη διάρκεια της πανδημίας και υλοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα στήριξης για την ενεργειακή ακρίβεια, εν μέσω τεράστιων παγκόσμιων κρίσεων;

Πώς λέγεται το κράτος που μειώνει την ανεργία και δίνει διέξοδο στους νέους και τις παραγωγικές ηλικίες; Πώς λέγεται το κράτος που μειώνει 52 φόρους και αυξάνει το κατώτατο μισθό τόσο; Πώς λέγεται το κράτος που αποδίδει γρήγορα τις συντάξεις; Πως λέγεται ένα κράτος που μειώνει τις μεταναστευτικές ροές κατά 85% το 2020 και κατά 79% το 2021; Πώς λέγεται το κράτος που θωρακίζει τα εθνικά δίκαια και ισχυροποιεί την εθνική μας άμυνα;

Πώς λέγεται το κράτος που προωθεί και εμπεδώνει τα ανθρώπινα δικαιώματα, συμβάλλοντας στην ελευθερία και την αξιοπρέπεια των πολιτών; Λέγεται προφανώς σύγχρονο κράτος αποτελεσματικότητας, αλληλεγγύης, συνεχούς προσπάθειας για τη μείωση των ανισοτήτων, ανάπτυξης και προόδου. Όσο για τον κ. Τσίπρα, που διαμόρφωσε ένα κράτος αναποτελεσματικό, φορομπηχτικό και αδιάφορο για τον πολίτη, κολλημένος στα παλιά και αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια, προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με ψέματα και ανακρίβειες.»

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Previous Αιχμές Τσίπρα εναντίον της κυβέρνησης για «καθεστώς» και κράτος… «λάφυρο»
Next Ηλιόπουλος: Στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη παρακολουθούνται αρχηγοί κομμάτων και δημοσιογράφοι
All24 Team
About the author

All24 Team