Γεωργιάδης: «Δεν υπάρχει ζήτημα lockdown ούτε στην Αττική ούτε στην εστίαση» | newsbreak


Ανακοινώσεις από τον Νίκο Χαρδαλιά χωρίς καινούργια μέτρα προανήγγειλε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιβληθεί νέο lockdown στην Αττική, ούτε και να κλείσει η εστίαση. Μίλησε επίσης και για τη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας πως «είναι κακή, αλλά είναι υποχρεωτική».

«Έχει έρθει το δεύτερο κύμα πανδημίας στην Ευρώπη και η Ελλάδα εξακολουθεί να πάει πολύ καλά. Δεν υπάρχει θέμα γενικού lockdown στην Ελλάδα, ούτε να κλείσει η εστίαση στην Αττική», είπε αρχικά στον ΣΚΑΙ ο κ.Γεωργιάδης και πρόσθεσε πως αν το ζητήσουν οι επιστήμονες, θα γίνει καθολική η χρήση της μάσκας.

«Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν είμαστε εκεί που ήμασταν τον Μάιο. Όλοι έχουμε κουραστεί. Δεν υπάρχει ζήτημα lockdown, θα προκαλούσε ανεπανόρθωτη βλάβη στην οικονομία. Δεν υπάρχει ζήτημα διάστασης με την επιτροπή των ειδικών», επεσήμανε ακόμα.

Μίλησε και για τη Συμφωνία των Πρεσπών: «Είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε τη συμφωνία και αν μας δοθεί η ευκαιρία να την αλλάξουμε χωρίς να χρεωθεί η Ελλάδα ότι παραβίασε τη συμφωνία. Όσο τηρείται από την άλλη πλευρά κατά γράμμα τόσο θα πρέπει να τηρείται και από μας. Δυστυχώς η συμφωνία είναι κακή, αλλά είναι υποχρεωτική».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

Previous Τεράστια επιτυχία
Next Δήμος Ρεθύμνης: 18η Λαμπαδηδρομία Αγάπης στο Ρέθυμνο - OTA VOICE