Ανέβηκε στο φτερό του αεροπλάνου την ώρα που ετοιμαζόταν για απογείωση


Η πτήση 1367 από το Λας Βέγκας προς το Πόρτλαντ ετοιμαζόταν για απογείωση από το Διεθνές Αεροδρόμιο McCarran, όταν ο πιλότος παρατήρησε ένα άτομο που ερχόταν προς το αεροσκάφος και ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου, ανέφερε η Alaska Airlines σε δήλωσή του.

Το τμήμα μητροπολιτικής αστυνομίας του Λας Βέγκας και αξιωματούχοι του αεροδρομίου έθεσαν τον άνδρα υπό κράτηση, δήλωσε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου, Joe Rajchel, στο CNNi.

Ο άντρας πήδηξε ένα περιμετρικό φράχτη και έγινε αντιληπτός από το προσωπικό του αεροδρομίου περίπου στις 1:40 μ.μ. PST, σύμφωνα με τον Rajchel.

Το βίντεο που τραβήχτηκε από έναν επιβάτη δείχνει ότι ο άντρας κάθεται και περπατά στην άτρακτο. Στη συνέχεια αφαιρεί τις κάλτσες και τα παπούτσια του πριν προσπαθήσει να ανέβει στο φτερό του Boeing 737, το αναποδογυρισμένο άκρο της πτέρυγας του αεροπλάνου.

Καθώς οι αστυνομικοί πλησιάζουν τον άντρα, γλιστρά από το φτερό και πέφτει κάτω από την άσφαλτο.

Οι αξιωματικοί έθεσαν τον άντρα υπό κράτηση και μεταφέρθηκε προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, δήλωσε ο Rajchel.

Το αεροπλάνο επέστρεψε στην πύλη για πλήρη επιθεώρηση μετά το συμβάν, ανέφερε η δήλωση της Alaska Airlines.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Alaska Airlines, η πτήση είχε προγραμματιστεί να αναχωρήσει στις 12:30 μ.μ. αλλά η καθυστέρηση οδήγησε στην αναχώρησή της στις 4:48 μ.μ.

Man was taken into custody after he climbed onto the wing of an airplane preparing to takeoff in Las Vegas, by Hollie Silverman, CNN

Πηγή
Author:

Previous ΠΟΥ: Ένα στα τέσσερα νοσοκομεία παγκοσμίως δεν διαθέτει τρεχούμενο νερό
Next Εφορία: Τρεις κινήσεις για την αποφυγή των τεκμηρίων
All24 Team
About the author

All24 Team