Αλ. Τσίπρας σε συνάντηση με νέους στην Ηλεία: Αν δεν δώσουμε προοπτική στη νέα γενιά δεν θα μπορέσουμε να σηκώσουμε κεφάλι


Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους αλλά και την αβεβαιότητα για την μετά Covid εποχή, συζήτησαν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα νέοι εργαζόμενοι και φοιτητές από την Ηλεία, την οποία επισκέφτηκε χθες. 

«Κατάργηση πανεπιστημιακών σχολών, υποβάθμιση των υποδομών και των δομών Υγείας, απουσία σχεδιασμού για το αύριο, είναι η πραγματικότητα που βιώνει ο λαός της Ηλείας», υπογραμμίζει ο Αλ. Τσίπρας σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως σημειώνει, «οι νέοι άνθρωποι, φοιτητές, επιστήμονες, εργαζόμενοι, αγρότες, μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον τους, καθώς οδηγούνται σε αδιέξοδο από τις επιλογές της κυβέρνησης».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σχεδιάζει την επόμενη μέρα για τη χώρα με τους νέους ανθρώπους στο επίκεντρο. Αν δεν δώσουμε προοπτική στη νέα γενιά, δεν θα μπορέσουμε να σηκώσουμε κεφάλι», καταλήγει ο Αλ. Τσίπρας.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Previous Ικανοποίηση Μητσοτάκη για το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό – Τι δήλωσε μετά τη Σύνοδο Κορυφής
Next Βέλγιο: Τι ανέφερε ο Κυρ. Μητσοτάκης για το επικείμενο ταξίδι του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Ελλάδα
All24 Team
About the author

All24 Team