Αλέκος Φλαμπουράρης: Του έκλεψαν ΙΧ έξω από το σπίτι του στα Εξάρχεια


Ένα παλιό αυτοκίνητο του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκου Φλαμπουράρη, που ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το σπίτι του στα Εξάρχεια έκλεψαν άγνωστοι σύμφωνα με τις καταγγελίες των συνοδών φρουρών του βουλευτή.

Όπως είπαν, οι συνοδοί αστυνομικοί στους συναδέλφους τους, το αυτοκίνητο ήταν πολύ καιρό σταθμευμένο στο συγκεκριμένο σημείο και είχε πάρα πολύ καιρό να κινηθεί.

Ακόμα και οι ίδιοι διαπίστωσαν με έκπληξη ότι το αυτοκίνητο έλειπε από τη θέση του.

Σύμφωνα με την αστυνομική ρεπόρτερ του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου, το αμάξι βρισκόταν στο σπίτι του πρώην υπουργού στα Εξάρχεια, μία περιοχή για την οποία θεωρητικά από τη ΓΑΔΑ υπάρχουν περιπολίες τόσο εποχούμενες όσο και πεζές, που φαίνεται όμως να μην απέτρεψαν τους διαρρήκτες να αρπάξουν το αυτοκίνητο.

Πάντως, κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υποστήριζαν ότι υπάρχουν διατεθειμένοι οκτώ αστυνομικοί στη φρουρά του κ. Φλαμπουράρη και οι οποίοι θα έπρεπε να είχαν φροντίσει ώστε η φρούρηση να ήταν τέτοια που οι άγνωστοι να μην κατάφερναν να κλέψουν το αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν περίπου έναν χρόνο, τον Ιανουάριο του 2020, άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητο της οικογένειας του Αλέκου Φλαμπουράρη μπροστά στο σπίτι του πρώην υπουργού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φονικό στην Κέρκυρα: Ήθελε να τους σκοτώσει ο 60χρονος- Τι όπλισε το χέρι του, πώς έγινε το μακελειό

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Previous Στυλιστικά κόλπα για να κρύβεις τα κιλά που πήρες στην καραντίνα
Next Έκλεψαν το αυτοκίνητο του Φλαμπουράρη έξω από το σπίτι του στα Εξάρχεια
All24 Team
About the author

All24 Team