Ακόμη 16 νεκροί συνάνθρωποι μας- Στους 763 συνολικά- Πίεση στις ΜΕΘ – OTA VOICE


Διευρύνεται ανησυχητικά η λίστα θανάτων στη χώρα από τις επιπλοκές του κορονοϊού. Σήμερα ακόμη 16 συνάνθρωποι μας έχουν χάσει τη ζωή τους σε νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας. Ο συνολικός αριθμός με τα νέα δεδομένα πριν την επίσημη ημερήσια ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, ανήλθε σε 763 νεκρούς.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα 71χρονο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», μια 55χρονη στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης, ένα 85χρονο στο «Παπαγεωργίου», μια 82χρονη στο «Παπανικολάου, ένα 69χρονο στο «ΑΧΕΠΑ», μια 68χρονη στο νοσοκομείο Σερρών.

Ακόμη μια 75χρονη στο «Παπαγεωργίου», ένας 73χρονος και μια 83χρονη στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», μια 75χρονη στο «Παπαγεωργίου», ένα 95χρονος, μια 93χρονη και ένςα 84χρονος στο νοσοκομείο Δράμας, μια 87χρονη στο «Σισμανόγλειο», μια 83χρονη στο «Σωτηρία», ένας 84χρονος στο νοσοκομείο «Κατερίνης».

Την ίδια ώρα η καταιγιστική αύξηση των κρουσμάτων δημιουργεί πίεση στο υγειονομικό σύστημα μιας και οι ανάγκες για νοσηλεία ασθενών σε ΜΕΘ είναι εξαιρετικά αυξημένες και δημιουργούν ασφυξία στα νοσοκομεία της χώρας.

Πηγή
Author: admin.user

Previous Ο πάστορας που έκανε θρήσκο τον Τζάστιν Μπίμπερ απολύθηκε από την εκκλησία του, επειδή... ξενοκοιμόταν! | newsbreak
Next Στις φλόγες της οικονομικής κρίσης η Τουρκία