Σε δίκη αγρότες για τις κινητοποιήσεις του 2016


Σε δίκη οδηγούνται αγρότες για τις κινητοποιήσεις του 2016 , αφού καλούνται να παραστούν ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας , στις 19 Μαρτίου του 2018, πολλοί Λαρισαίοι αγρότες που

συμμετείχαν στις αγροτικές κινητοποιήσεις του 2016, στην κοιλάδα των Τεμπών.

Τα κλητήρια θεσπίσματα έφθασαν ήδη στους κατηγορούμενους ξεσπώντας θύελλα διαμαρτυριών, αφού τα «αγροτοδικεία» όχι απλά δεν τελείωσαν, αλλά συνεχίζονται σα να μη συμβαίνει τίποτε, από μία κυβέρνηση που προεκλογικά ήταν εναντίον αυτής της πρακτικής.

Στο ίδιο κατηγορητήριο τονίζεται ότι «οι κατηγορούμενοι από κοινού και με κοινό δόλο και με άγνωστο αριθμό δραστών, με πρόθεση παρεμπόδισαν τη λειτουργία κοινόχρηστης εγκατάστασης που εξυπηρετεί τη συγκοινωνία…».

Μιλώντας οι αγρότες στον ΑγροΤύπο ανέφεραν ότι «σκέφτονται να καλέσουν σαν μάρτυρα υπεράσπισης στο δικαστήριο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος είχε έρθει στο μπλόκο των Τεμπών».

Παράλληλα γίνεται ακόμη μια προανάκριση από την Εισαγγελία για διαφυγόντα κέρδη από την εταιρεία που διαχειρίζεται τα διόδια της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Previous Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή
Next Ασφαλιστική ενημερότητα για 6 μήνες στους αγρότες
All24 Team
About the author

All24 Team

No Comment

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.