Σε δίκη αγρότες για τις κινητοποιήσεις του 2016

Μοιραστειτε το

Σε δίκη οδηγούνται αγρότες για τις κινητοποιήσεις του 2016 , αφού καλούνται να παραστούν ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας , στις 19 Μαρτίου του 2018, πολλοί Λαρισαίοι αγρότες που

συμμετείχαν στις αγροτικές κινητοποιήσεις του 2016, στην κοιλάδα των Τεμπών.

Τα κλητήρια θεσπίσματα έφθασαν ήδη στους κατηγορούμενους ξεσπώντας θύελλα διαμαρτυριών, αφού τα «αγροτοδικεία» όχι απλά δεν τελείωσαν, αλλά συνεχίζονται σα να μη συμβαίνει τίποτε, από μία κυβέρνηση που προεκλογικά ήταν εναντίον αυτής της πρακτικής.

Στο ίδιο κατηγορητήριο τονίζεται ότι «οι κατηγορούμενοι από κοινού και με κοινό δόλο και με άγνωστο αριθμό δραστών, με πρόθεση παρεμπόδισαν τη λειτουργία κοινόχρηστης εγκατάστασης που εξυπηρετεί τη συγκοινωνία…».

Μιλώντας οι αγρότες στον ΑγροΤύπο ανέφεραν ότι «σκέφτονται να καλέσουν σαν μάρτυρα υπεράσπισης στο δικαστήριο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος είχε έρθει στο μπλόκο των Τεμπών».

Παράλληλα γίνεται ακόμη μια προανάκριση από την Εισαγγελία για διαφυγόντα κέρδη από την εταιρεία που διαχειρίζεται τα διόδια της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Επιχορήγηση 11,8 εκ. ευρώ στα ΑΕΙ για υλικοτεχνικές υποδομές

Δημοσιεύθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η απόφαση για την έγκριση του...

Δωρεάν διάθεση κουπονιών για αγορές προϊόντων από τις λαϊκές αγορές του νομού Θεσσαλονίκης

Την δωρεάν διάθεση κουπονιών για αγορές προϊόντων από τις...

Σε συνθήκες φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού πάνω από ένας στους τρεις κατοίκους στην Ελλάδα

Σε συνθήκες φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού ζουν πάνω από...