Άμεση ρύθμιση στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων για τα μέλη της Χρυσής Αυγής θέλει το ΚΙΝΑΛ | newsbreak


Πίεση στην κυβέρνηση να φέρει άμεσα προς ψήφιση στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση για να στερηθούν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής των πολιτικών δικαιωμάτων τους ασκεί η Φώφη Γεννηματά.

Το Κίνημα Αλλαγής είχε καταθέσει σχετική βουλευτική τροπολογία -όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ-, ωστόσο αυτή δεν έγινε δεκτή από την κυβέρνηση, με αποτέλεσμα η πρόεδρος του κόμματος να επανέλθει, καταγγέλλοντας τον Πρωθυπουργό ότι «αρνήθηκε» να αποδεχθεί την τροπολογία για την αντιμετώπιση της «απαράδεκτης» ρύθμισης του ΣΥΡΙΖΑ που δεν στερούσε τα πολιτικά δικαιώματα από τη Χρυσή Αυγή και τα στελέχη της.

«Αποδεχθείτε, έστω και τώρα, τη σχετική τροπολογία μας ή φέρτε άμεσα σχετική ρύθμιση. Αυτός είναι ο δρόμος, αλλιώς η υποκρισία θα περισσεύει» κάλεσε τον πρωθυπουργό η Φώφη Γεννηματά με δήλωσή της και πρόσθεσε ότι «μετά την ιστορική απόφαση για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, εκείνο που προέχει είναι να τελειώνουμε οριστικά με τους νεοναζί».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

Previous Δικη Χρυσής Αυγής: Τη Δευτέρα η απόφαση επί των ελαφρυντικών - Αντίστροφη μέτρηση για τις ποινές
Next Και το Σάββατο (10/10) η ενημέρωση σας είναι στο OTAVOICE! - OTA VOICE